Velkommen!

Hallo der og velkommen til denne hjemmesiden. Hva vil vi med denne hjemmesiden spør kanskje du? Vel, du får bare lese videre!

Hva vil vi?

Vi vil gjerne gi deg en innsikt i utelivsbransjen i Oslo og Trondheim. Dette er byer vi bryr oss om og som vi mener har et svært godt uteliv. Det å besøke barer, se på menyer og føle på stemninger er absolutt noe som vi liker å gjøre og vi vil gjerne dele denne gleden med deg.

Vi mener at det er viktig å dele den kunnskapen man har, uansett hva den kunnskapen er. Vi vil også ha denne nettsiden som en form for motivasjon for at vi kan dra ut og oppleve mer på utelivsfronten.

Hva slags utesteder skriver vi om?

Vi vil skrive om en rekke forskjellige utesteder på denne siden. Vi inkluderer nattklubber, kafeer, dansesteder, vinbarer og mikrobryggeri. Det kommer helt an på om utestedet er bra eller ikke. Vi har ikke noen spesifikke kriterier vi følger, men vi er glad i å skrive om steder vi liker.

Hva liker du?

Hvis du er glad i å reise til nye utesteder så håper vi jo at denne hjemmesiden er noe for deg. Vi har en rekke forskjellige utesteder som vi anbefaler så hvorfor ikke prøve dem alle? Ikke på en kveld da selvsagt, det blir nok litt for mye!

Det skal jo sies at utelivet i Trondheim og utelivet i Oslo er to ganske forskjellige steder, så det må du jo gjerne tenke litt over hvis du for eksempel er vant med å feste i Oslo og deretter drar til Trondheim eller motsatt. Du vil uansett få noen opplevelser du sent kommer til å glemme hvis du drar til noen av de utestedene vi anbefaler.

Vi håper at du finner informasjon som du kan bruke!