Utesteder i Trondheim

Det er alltid gøy å dra til nye steder, eller oppdage steder i sitt eget nærmiljø. Ettersom det er så stor interesse for nærtur i ferien, hvorfor ikke ta seg en tur på den lokale puben også? Her vil du få en innsikt i puber og utesteder som finnes i Trondheim.

Utelivet generelt i Trondheim

Ettersom Trondheim er en studentby er utelivsbransjen livlig og du kan absolutt få deg noen gode fester her. Du vil treffe mennesker som er interessante og du kan høre på god musikk! Noen ganger kan det ta tid å komme inn på utesteder, ettersom de er såpass populære. Heldigvis så kan du jo bruke bonuskode for Maria Casino mens du venter på å komme inn. Er ikke det en god idé?

Visste du at en del utesteder faktisk driver med ulovlige aldersgrenser? Det er jo ganske vilt å tenke på.

Utesteder som anbefales

Under vil du se en rekke populære utesteder i Trondheim som du kan ta deg turen på. Vi har nok ikke anledning til å nevne alle, men vær sikker på at vi kommer med mer informasjon om flere utesteder ganske snart.

Trondheim Mikrobryggeri

Det er sikkert og visst at det å ta seg en øl i gode venners lag er populært, men noe som har blitt enda mer populært er å dra på ølsmaking. Det kan du gjøre på Trondheim Mikrobryggeri. De brygger faktisk også sitt eget øl, noe som er utrolig stilig. Du kan sitte i deres fantastiske uteservering eller du kan sitte inne om du ønsker det. Dette er et av de mest populære stedene i Trondheim for å ta seg en forfriskende øl. Du finner dette utestedet i Prinsens gate.

Tyven

Er du klar for en natt på byen som inneholder god musikk og dansing? Da er det Tyven du skal ta deg en tur til. Dett utesteder har en rekke gode drinker og er både en klubbscene og en nattklubb. For å finne fram til dette steder er det bare å dra til Dronningens gate.

Studio 26

Dette er et utsted som bare er åpent i helgene (altså fra torsdag til lørdag), men her kan du virkelig kose deg med musikk fra alle tiår. Det er et imponerende, fargerikt lokale fra innsiden. Du vil bli overrasket over å se hvor stor forskjellen på utsiden og innsiden her. Det er i Nordre Gate i Trondheim at du finner Studio 26.

Søstrene Karlsen

Om du er gira på en utepils eller kanskje å begynne en fest? Da er det på Søstrene Karlsen du bør dra. Et godt utvalg mat og drikke til hyggelige priser. Uteserveringen på dette stedet er imponerende. Stedet finner sted på Solsiden.

Spontan Vinbar

Om du er glad i vin er det her du bør ta deg turen. Det er nok her starten på en god kveld starter med litt vin og småretter som får deg til å ville ta deg en tur ut på byen. Det er et populært sted for vinelskere i alle aldre. Dette stedet finner du i Dronningens Gate.

Raus

Dette er en bar for deg som elsker cocktails. Det er det som tilbys. Eierne av denne baren mener at det ikke serveres gode nok cocktails i Trondheim og har derfor gjort det til sitt liv og virke å tilby en rekke gode cocktails til deg. Det kan jo være at du finner din nye favorittdrink her?

Lokal Bar

I Dronningens gate finner du også et interessant konsept ved navn Lokal Bar. Her finner du nemlig en nattklubb, en konsertscene og ikke minst en cocktailbar. Det er altså grunnlaget for at du skal få en variert og spennende natt ute på byen.

Her har vi skrevet om noen få utesteder i Trondheim som vi tenker kan være aktuelle for deg å besøke. Har du noen tanker om noen andre vi bør nevne? Da er det bare å si i fra til oss så fort som mulig!