Sportsutesteder i Oslo

Det å dra på pub å se på sport er jo alltid gøy, uansett hvor du er. Bare vær sikker på at den puben du drar på viser det du hadde tenkt til å se!

Magneten

Er du ute etter stemningen du får på fotballkamp er det hit i Vogts Gate du bør dra. Her kan du kjøpe pølser mens du drikker øl og ser på favorittkampen din. Det er en så rar men kjent stemning der, at du fort kommer til å falle for den.

Bohemen

Selv om dette regnes som Vålerengas fotballpub er det mulig å dra dit for å se annen type fotball. Det er spesielt populært når det kommer til store mesterskap som EM eller VM. Dette er en pub som tilbyr god øl og godt selskap.

Det som er så gøy når du drar på sportspub er det at du kan spille på Unibet samtidig som du ser på kampen. Det kan jo være at du setter noen innsatser på ditt favorittlag eller spiller et casinospill. Alt er mulig på farten.

Tordenskiold

Mange mener at dette er en av de mest undervurderte pubene når det kommer til sport i Oslo og vi er enig! Her bør du ta turen hvis du er glad i godt øl og godt selskap. Det vises en rekke typer sport på skjermen, men det er nok fotball det går mest i. Denne puben ligger nær Rådhusplassen i Oslo og den har en ekte britisk stemning over seg. En tradisjonell, god pub.

Hvis du følger fotballaget Stoke er det

Pokalen Pub

Er du i nærheten av Mathallen på Grünerløkka bør du ta deg turen hit for å se litt på sport. De tilbyr en rekke spennende kamper og sportsarrangementer og noe av det beste med hele greia er at du kan ta med deg mat du har kjøpt på Mathallen inn når du skal nyte ditt sportsarrangement.

The Scotsman

Befinner du deg på Karl Johans gate er dette en av de letteste pubene å finne fram til. Den er kjempestor og tilbyr en rekke spennende sportsarrangementer. De seneste årene har dette stedet faktisk også tilbudt e-sportsarrangementer på skjermene. Hvor kult er ikke det?

Highbury

Det er et gjennomgående tema å ha en britisk stemning på sportspuber rundt omkring i landet. Highbury er ikke noe annerledes. Er du glad i å se fotball er det denne puben i Bogstadveien du bør ta deg turen til. Navnet tilsier nok at det er Arsenal som er hovedlaget å følge her, men det er absolutt verdt å sjekke ut hva de sender, for stemningen der er til å ta og føle på.

Gamlebyen Sportsbar

Det er i Schweigaardsgate at du finner denne sportsbaren. Ikke bare tilbyr de en god hamburger, men de tilbyr sport på en rekke skjermer. Det som er så bra her er at du kan stå i kø til å kjøpe øl, men fortsatt se kamp fordi de har skjermer bak deres lange bar.

Dette er bare noen av sportspubene som finnes i Oslo by. Vi er sikker på at du kommer til å finne en som tilbyr akkurat det du trenger. Det er ingen tvil om de fleste sender fotball, men ofte så setter de gjerne på en kamp eller to hvis det er noe du har spesifikke ønsker om å se.