På denne bloggen er vi opptatt av å gi deg de beste utestedene Trondheim og Oslo har å by på.

Det er gøy å lese andres blogger og aviser som legger et godt stykke arbeid ned i å finne ut hva som er det beste innenfor ulike bransjer og industrier og derfor vil vi gjerne bidra.

Hvorfor Oslo?

Oslo er Norges hovedstad, så derfor blir det naturlig for oss å fokusere på denne byen. Det skjer alltid noe nytt i Oslo og det er jo også en god unnskyldning for oss for å følge med. Det finnes så mange kule utesteder i Oslo og vi vil gjerne dele dem med deg.

Hvorfor Trondheim?

Vi mener at Trondheim er en av de mest undervurderte byene i Norge og vi vil derfor løfte den litt opp og fram. Det er mange som ikke vet at Trondheim faktisk er en utrolig bra utelivsby og derfor vil vi gjerne snakke om de utestedene vi liker der.

Hvorfor utesteder?

Vi liker å snakke om utesteder fordi det er så mange ulike konsepter, så mye som har blitt gjort bra (og dårlig) på så mange forskjellige måter. Når du drar rundt til forskjellige byer så vil du fort innse at ulike konsepter har ulike suksessrate. Så det som funker i Trondheim, funker ikke nødvendigvis i Oslo.

Målet vårt

Vi er veldig opptatt av at folk skal besøke ulike utesteder og ikke bare besøke de samme gang på gang. Det å dra til andre byer for å dra på utesteder kan fort bli forvirrende, men det beste er å planlegge godt. Det er derfor vi prøver å inkludere alle adressene så ofte som mulig på de ulike utestedene så du kan planlegge ditt løp.

Tilbakemeldinger

Det er noe vi alltid er åpne for. Har du noen utesteder eller barer du vil anbefale? Si i fra. Det er jo alltid greit for oss å ha en oversikt over hva andre mennesker liker også.

Det er jo bare gøy å lese om barer, utesteder og uteliv nesten uansett hvor i landet det er. Vi har bare valgt å fokusere på Trondheim og Oslo. Det kan jo godt være at vi utvider til Stavanger og Bergen, eller kanskje enda flere over tid. Dette er ikke noe konkret vi har bestemt ennå, men hvis det er ønsker om dette så skal vi jo absolutt se på det uansett.

Håper du finner et utested du kan like!