Flere utesteder i Trondheim

Visste du at Trondheim har Norges største nattklubb? De har også en rekke andre klubber og utesteder for spesielt interesserte og i denne artikkelen skal vi la deg bli kjent med en rekke av dem.

Norges største nattklubb

Dette er en klubb ned navn Downtown. Den har hele 8 barer og du finner den i Nordre Gate. Det som er så spesielt med denne nattklubben er at du må være veldig pent kledd for å komme inn. Dette synes vi er et ganske festlig konsept. Etter store arrangementer og hendelser er det ofte på Downtown man samles etterpå.

Lille London

Hvis du har lyst til å slappe av og ta det rolig er Lille London noe for deg. Dette er nemlig en pub som er inspirert av britiske puber. Her kan du se fotball, kose deg med litt dart, ta en øl og bare spise litt fish & chips. Det er en måte å føle seg som om man er utlandet, mens man er i Trondheim. Dette er også en pub som tilbyr live musikk opptil flere ganger i uka. Morsomt nok ligger Lille London i Carl Johans gate.

Fru Lundgreen

Dette er et spennende utested som ligger i en kjeller. Her kan du se spennende band spille live opptil flere ganger i uka. Du vil kunne følge med på Midtbyen Rockeklubb sine nettsider for å se hva som skjer her. Når det ikke er konsert serveres det fortsatt god øl her. Du finner dette koselige stedet i Fjordgata.

Fire fine

Dette er et sted for deg som elsker å danse. Du vil virkelig få kunne levd deg inn i musikken i Ferjemannsveien der Fire fine ligger. Dette er et sted med 25 års aldersgrense. Stedet er kjent for å spille god musikk og å ha et godt utvalg alkohol.

Krambua

Er du opptatt av historie burde du absolutt besøke Krambua i Krambugata. Dette er nemlig et av de eldste utestedene i Trondheim. Det regnes som en kafe på dagtid, men det blir til en pub på kveldstid. Dette er et lokale som er fylt av tradisjon. Kanskje du skal ta deg turen innom når det spilles en livekonsert der? Det skjer nemlig ganske ofte.

Heidis Bier Bar

Hvis du er ute etter en fest uten like bør du ta deg turen hit. Konseptet er basert på Oktoberfest og tysk ølkultur, så her kan du regne med at det blir servert store øl og en rekke slagere på musikkanlegget. Du vil absolutt kunne kose deg på TMV-kaia med dette elleville stedet.

Her har vi et utvalg av spennende utesteder som er kjent i Trondheim by. Dette er steder som er godt likt blant både innbyggere og innreisende til Trondheim by.