Danse- og utesteder i Oslo

I denne artikkelen skal vi fokusere på danse- og utesteder i Oslo. Her vil du få en rekke ideer til hvor du kan utnytte kvelden til det fulleste.

Horgans

Er du glad i å danse til høy musikk? Da er dette stedet for deg. Her treffer du mennesker i alle aldre som er glad i en god fest. Dette er et utested som er lett å finne ettersom det finner sted i bunnen av Bogstadveien eller svært nærme Slottsparken. Dette er et utested som alltid er populært for studenter.

Angst

Er du glad i et litt mer kunstnerisk miljø så er Angst Bar noe for deg. Her finner du god musikk, spennende lokaler med masse nydelige bilder i lokale. Det er på Strøget du finner denne perlen. Du kan regne med at det er fullt nesten hver eneste helg her!

Fuglen

Det som er så spennende med Fuglen er det faktum at de er en kaffebar på dagtid, men de blir et utested på kvelden. Du finner dette stedet i St. Halvards gate, som ikke er altfor langt unna Karl Johan. Du kan også faktisk kjøpe vintagemøblement her, så her er det ikke måte på hva du kan finne!

Blå

Ved Akerselva så finner du blå. Dette er et sted hvor du kan danse, gå på konserter og bare kose deg. De har en utrolig hyggelig uteservering. Du kan også regne med å treffe en rekke hippe folk her. På søndager arrangeres det også marked på Blå, så det er også verdt å ta seg en titt innom. Dette er nok en av de mest sjarmerende utestedene i hele Oslo.

Justisen

Dette er et ærverdig bygg som du lett kan forelske deg i. Hvis du gjør det så har de også festlokaler til leie for bryllup, bursdager og til en hver festlig anledning. Dette er et av de stedene som er best likt i Oslo grunnet deres bakgård. Den er åpen hele året og får deg til å komme i stemning uansett hvilken årstid det er.

Cafe Amsterdam

Ikke bare tilbyr Cafe Amsterdam god stemning på dagtid, men du får også god stemning på kveldstid. Her får du et rikt utvalg av god pubmat fra Nederland, samtidig som du kan nyte deres store ølutvalg. Dette er et sted for deg som virkelig liker å nyte øl på en ny og annerledes måte. Det føles nesten som du er i utlandet når du tar deg en tur hit i Kristian Augusts Gate.

Heidis Bier Bar

Er du glad i en ordentlig fest som har en afterski-stemning? Da er det til Fridtjof Nansens Gate du bør komme deg. Her kan du treffe andre festglade mennesker til drikking av masse øl og shots. Ryktene sier at du faktisk kan danse på bordene inne på dette festlige utestedet. Er ikke det ganske stilig?

Røverstaden

Det er nok her du tar deg turen hvis du liker å kombinere et glass øl eller vin med en god kulturopplevelse. I Munkedamsveien finner du dette flotte stedet. De har i tillegg en bar og en italiensk pizzeria. Hva mer kan du ønske deg?

Rock In

Er du glad i å rocke hele natten lang? Kom deg til Rock In. Her vil du finne en rekke gamle travere, men også ganske morsomme og spennende folk. Utvalget av øl er godt og musikken står veldig i fokus. Hvis det er store konserter i byen kan du regne med å ha både vorspiel og nachspill på dette stedet. Du finner det i Øvre Slottsgate.

Youngs

Dette er nok et av de mer hippe stedene i Oslo fordi de kombinerer god mat, med god øl og godt selskap. De er også kjent for sin fantastiske uteservering der du virkelig kan få solet deg mens du drikker øl.

Elsker

Dette er en av de mest populære stedene for skeive mennesker ikke bare i Oslo, men i hele landet. Her kan du få deg en opplevelse du sent kommer til å glemme. Her er det DJs hver eneste helg og store arrangementer under festivaler som Pride og lignende.

Dette er bare et utvalg av hva Oslo har å by på. Vi kommer nok garantert til å skrive mer om utelivet og de kule stedene som finnes rundt omkring i hovedstaden.